قارچ ها در طبیعت به شدت فاسد شدنی هستند و بیشتر از چند روز پس از برداشت در شرایط کنترل شده قابل نگه داری نیستند. تغییرات فیزولوژیکی و مورفولوژیکی متعددی بعد از برداشت اتفاق می افتد که باعث می شوند قارچ ها برای مصرف مورد پسند نباشند. در میان واریته های گوناگون، قارچ های دکمه ای بیشتر از سایرین در جهان کشت و مصرف می شوند و این نوع قارچ ۴۰% از کل تولیدات جهان را به خود اختصاص داده است.
ادامه مقاله را در لینک زیر بخوانید:
http://goo.gl/Bi2iKY پیام رسا و کامل...
ما را در سایت پیام رسا و کامل دنبال می کنید
برچسب : نویسنده : مهندس کرمی fulltalk بازدید : 152 تاريخ : چهارشنبه 30 تير 1395 ساعت: 15:16